Feeling's 70's

Vintage koelkasten in Flower Power kleuren
Meer ontdekken

Retro Gamma

Feeling's

Retro grote huishoudtoestellen

Durf retro te gaan met onze vintage koelkasten! Geïnspireerd door de jaren vijftig, geven hun mooie rondingen en chromen handgrepen een design touch aan je interieur. Uitgerust met de beste technologie garanderen ze een gelijkmatige temperatuur en vochtigheid. Beschikbaar in 7 kleuren afhankelijk van het model.

Retro kleine huishoudtoestellen

Met de kleine huishoudtoestellen van Schneider brengt u leven in uw keuken. Deze kleurrijke kleine hulpjes leggen kleuraccenten en combineren moderne techniek met een tijdloos retrodesign. Geniet met ons mee...

Kleine huishoudtoestellen

Voor een steeds eenvoudiger dagelijks leven heeft Schneider een reeks kleine functionele huishoudelijke apparaten ontwikkeld. Scandinavisch of eigentijds, deze apparaten worden echte decoratieve items in je keuken: waterkoker, magnetron, broodrooster.

Vrijstaande huishoudtoestellen

Ontdek de geavanceerde technologie en het robuuste ontwerp van Schneider-toestellen. Koelkasten, afzuigkappen en ovens, bekijk hier ons klassieke gamma.

Inbouw toestellen

Ontdek de geavanceerde technologie en het robuuste ontwerp van Schneider-toestellen. Koelkasten, afzuigkappen en ovens, bekijk hier ons complete inbouw gamma.

Multimedia

Ontdek de Schneider digitale electronische toebehoren voor telefonie, audio en televisie!

rotate screen

Draai je tablet om voor betere navigatie.