Ontdek onze nieuwe catalogus:

Huishoudtoestellen vrijstaand & inbouw.

Retro Gamma

Feeling's

De XXL 3-in-1 koelkast voor levensgenieters!

Ontdek de oplossing voor het bewaren van kaas, ijs en wijn: een koelkast met ingebouwde wijnkast!

Retro grote huishoudtoestellen

Durf retro te gaan met onze vintage koelkasten! Geïnspireerd door de jaren vijftig, geven hun mooie rondingen en chromen handgrepen een design touch aan je interieur. Uitgerust met de beste technologie garanderen ze een gelijkmatige temperatuur en vochtigheid. Beschikbaar in 7 kleuren afhankelijk van het model.

Retro kleine huishoudtoestellen

Met de kleine huishoudtoestellen van Schneider brengt u leven in uw keuken. Deze kleurrijke kleine hulpjes leggen kleuraccenten en combineren moderne techniek met een tijdloos retrodesign. Geniet met ons mee...

Kleine huishoudtoestellen

Voor een steeds eenvoudiger dagelijks leven heeft Schneider een reeks kleine functionele huishoudelijke apparaten ontwikkeld. Scandinavisch of eigentijds, deze apparaten worden echte decoratieve items in je keuken: waterkoker, magnetron, broodrooster.

Grill: 3 in 1

Dankzij de omkeerbare grillplaat aan de ene kant en de plancha aan de andere kant kunt u met dit apparaat vlees, vis en groenten grillen, koken of bakken. Ook geleverd met een speciale wafelplaat, kunt u het plezier variëren en het hele gezin verwennen.

Inbouw toestellen

Ontdek de geavanceerde technologie en het robuuste ontwerp van Schneider-toestellen. Koelkasten, afzuigkappen en ovens, bekijk hier ons complete inbouw gamma.

Vrijstaande huishoudtoestellen

Ontdek de geavanceerde technologie en het robuuste ontwerp van Schneider-toestellen. Koelkasten, afzuigkappen en ovens, bekijk hier ons klassieke gamma.

rotate screen

Draai je tablet om voor betere navigatie.