SCHNEIDER - APARATE DE BUCĂTĂRIE, TELEVIZOARE ȘI CALCULATOARE

Pentru un cotidian frumos!

TV, video și sunet

În toate gamele de televizoare, audio, video și accesorii, dispozitivele noastre sunt concepute pentru o utilizare intuitivă, eficientă și eco-responsabilă. Nu doar eficiente: ele aduc design și originalitate în interiorul dvs. cu un singur obiectiv: îmbunătățirea vieții cotidiene.

Frigidere vintage

Îndrăznește să mergi în stil retro cu frigiderele noastre de epocă! Inspirate de designul anilor '50, liniile lor frumoase și mânerele cromate aduc o notă elegantă în decorul casei. Echipate cu cea mai bună tehnologie, acestea asigură o omogenitate a temperaturii și umidității. Disponibile în până la 14 culori, în funcție de model.

Aparate de bucătărie mari

La Schneider, ne propunem să combinăm calitatea designului și cele mai eficiente tehnologii de răcire. Pentru a vă ajuta să găsiți aparatul care se potrivește perfect nevoilor dumneavoastră, vă oferim o gamă largă de frigidere, congelatoare sau frigidere-congelatoare cu un aspect minimalist vintage sau contemporan.

Colecție Feeling's

Feeling's

Aparate de bucătărie mici

Pentru o viață cotidiană din ce în ce mai simplă, Schneider a dezvoltat o gamă de electrocasnice mici. Aceste obiecte de decor sunt concepute în mai multe culori care își vor găsi cu ușurință locul în bucătăria dumneavoastră: ceainic, cuptor cu microunde, prăjitor de pâine sau robot de patiserie.

fratii schneider, schneider consumer romania, televizoare schneider
televizoare color schneider, televiziune color

Schneider, o istorie a pasiunii

Înființată în 1934 de doi frați vizionari, marca Schneider este considerată un pionier în domeniul tehnologiei radio și televiziune în Franța. Aflați mai multe despre marca noastră aici.

rotate screen

rotate-device.tablet.text